Werken bij

Een hechte club gepassioneerde collega's.

Werken bij OVO betekent het ontdekken en ontwikkelen van talenten. Niet alleen van de kinderen en leerlingen, maar ook van jezelf en collega's. Je krijgt bij ons de ruimte en mogelijkheden om je eigen richting te bepalen. We bieden individuele scholing, jaarlijkse bijeenkomsten en je kunt zowel binnen PO als VO horizontaal en verticaal doorstromen. 

Passie, vakmanschap en onderwijsinnovatie
Binnen onze scholengemeenschap zien we overal het OVO-DNA terug: passie voor het onderwijs, vakmanschap en klaar voor onderwijsinnovatie. Bevlogen en betrokken collega's die zich dagelijks inzetten voor open onderwijs voor iedereen. Met oog voor de cultuurverschillen, inclusiviteit en gericht op participatie binnen de maatschappij. Voel jij dit ook zo? Bekijk dan onze vacatures en kom gerust eens langs voor een bakje koffie. Je bent van harte welkom!

Onze vacatures

Bekijk hieronder onze huidige vacatures. Je kunt altijd even contact opnemen met onze Talentmanager Rob Vroegh (rvroegh@stichtingovo.nl) voor een open sollicitatie of een eerste kennismaking. Hij vertelt je graag meer over onze Stichting!

 

Wat bieden wij jou.

Ben jij op zoek naar een aantrekkelijke, gevarieerde en uitdagende baan waarin je veel ervaring opdoet en bovendien op veel verschillende scholen kunt werken, dan bieden wij je die mogelijkheid.

Je gaat werken met oprecht betrokken collega’s. Zij maken je graag wegwijs binnen onze scholen. Met elkaar zorgen we voor een prettige en veilige leer- en werkomgeving. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO PO en inschaling in LB.

 

Wie ben jij?

Je bent bevoegd of bijna bevoegd leerkracht basisonderwijs. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent een teamspeler en hebt een duidelijke visie op onderwijs en de ontwikkeling van het kind en je kunt die visie verbinden aan de visie van onze scholen. Je weet een klimaat neer te zetten waarin ieder kind zich gehoord en gezien voelt. Je bent ambitieus, betrokken en verbindend

 

Informatie en solliciteren:

Voor een informatief gesprek of vragen kun je contact opnemen met Rob Vroegh - Talentmanager - via 06-19834161 of per mail naar rvroegh@stichtingovo.nl Sollicitaties kunnen worden gericht aan Stichting OVO, t.a.v. Rob Vroegh rvroegh@stichtingovo.nl

Het betreft een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vast dienstverband. Het overnemen van een bestaande overeenkomst is bespreekbaar.

 

Studenten/ stagiairs:

Zit jij in het laatste studiejaar van de PABO en heb je binnenkort voldoende punten voor een LIO stage of rond jij binnenkort je studie af, dan nodigen we je hierbij uit om te solliciteren, zodat je rechtstreeks kunt instromen in een dienstverband bij Stichting OVO. Binnen OVO kun jij je verder ontwikkelen.

Ben jij de zorgcoördinator die ons team op het mooie Gymnasium van Gorinchem compleet maakt? Heb je oog voor wat jonge mensen bezighoudt en wat ze nodig hebben? Ben je een enthousiaste teamspeler die verschil wil maken? Weet je eenvoudig je weg te vinden in de ondersteuningsstructuur in scholen? Lees dan verder.

WIE BEN JIJ EN WAT GA JE DOEN? 

De zorgcoördinator is de spil in de ondersteuningsstructuur op onze school. In samenwerking met mentoren, leerlingbegeleiders, de leerlingcoördinator en de teamleiders draag je zorg voor de voortgang en evaluatie van voorliggende en nieuwe ondersteuningsdossiers. Je weet ondersteuningsbehoeften soepel om te zetten in praktische handelingssuggesties. Binnen de driehoek ouders-leerling-school weet je alle partijen in stelling te brengen en kan je ieder aanspreken op de eigen rol en verantwoordelijkheid. Je wordt onderdeel van een enthousiast, open en lerend team. Wij zoeken een doortastende teamspeler met humor en relativeringsvermogen. Waar mogelijk adviseer je de directie over beleid en aanpak en draag je hiermee bij aan het versterken van de capaciteiten van de school om cyclisch en handelingsgericht te werken. 

OVER ONS

Leren doe je niet voor school, maar voor het leven. Op Gymnasium Camphusianum leer je de wereld om je heen begrijpen. Je leert hoe jij in die wereld staat en waar je interesses liggen. We zijn een school met een aansprekend gymnasiaal profiel en een stevige positie in Gorinchem. Een school met onderwijs dat voor elke leerling relevant, eigentijds en uitdagend is. Een lerende school die groei en ontwikkeling van leerlingen én medewerkers voortdurend ondersteunt en weet in te zetten voor de school. Een school die er steeds beter in slaagt om docenten en medewerkers verantwoordelijkheden en invloed te geven en waar ook leerlingen en ouders betekenisvol worden betrokken bij de organisatie van de school. Gymnasium Camphusianum is al bijna 140 jaar een begrip in Gorinchem. We zijn een kleinschalig categoraal gymnasium. Een school waar je jezelf kan zijn. Daar zijn we ook trots op. De school is onderdeel van stichting OVO.

WIE BEN JIJ?

• Je hebt minimaal twee jaar ervaring met een coördinerende rol in de ondersteuningsstructuur in het onderwijs

• Je hebt een relevante opleiding zoals pedagogiek, SPH, of Educational Needs

De zorgcoördinator:

• Stelt OPP’s op, informeert relevante betrokkenen hierover en stemt af met o.a. mentor en teamleider over de taakverdeling;

• Stelt aanvragen voor buitenschoolse voorzieningen (TLV) op;

• Geeft handelingsgerichte adviezen, gericht op individuele leerlingbegeleiding en op de klassensituatie (aanpak in de klas);

• Kan zelf deels uitvoering geven aan begeleiding op basis van het eigen expertiseprofiel en betrekt ouders bij het werken aan doelen;

• Schakelt tijdig in- of externe ondersteuning in en ziet daarbij toe op o.a. een correct verloop, werken volgens gemaakte afspraken en informatie-uitwisseling;

• Ondersteunt, indien gewenst, bij gesprekken tussen ouders en mentoren/teamleiders ten behoeve van de leerling;

• Organiseert (mede) de instroom van leerlingen po-vo en vo-vo (doornemen dossiers, contacten met de basisschool uitvoeren van intake);

• Brengt eigen expertise en bevindingen in en ontwikkelt mede beleid, plannen, protocollen e.d;

• Actualiseert het schoolondersteuningsplan 2024-2025 en de ondersteuningskalender 2024-2025

WAT BIEDEN WIJ JOU?

• Een tijdelijk dienstverband van zes maanden;

• Inschaling in conform CAO onderwijs schaal 10 of 11 op basis van kennis en ervaring;

• 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;

• Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP;

LATEN WE KENNISMAKEN!

Wil je onderdeel worden van ons team? Verras ons per ommegaande met je sollicitatie. Stuur je cv en motivatie naar a.parel@camphusianum.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met de rector van de school: Daan van Bree. (d.vanbree@camphusianum.nl) of via 0183- 651364

Vita College is dé Praktijkschool van Gorinchem.

We zijn een veilige, kleurrijke en moderne school.

Op Vita onderzoeken onze leerlingen hun talenten, maken ze een keuze welke talenten ze verder willen ontwikkelen en groeien in dat talent door.

Ons enthousiaste team staat klaar om onze kanjers daarin te coachen.

 

Wij zijn op zoek naar een allround docent die mentor wil zijn van een eigen groep.

Je bent een praktische denker en iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Je kan de leerlingen inspireren en enthousiasmeren en je werkt graag samen in ons kleine team van ongeveer 20 collega’s. Ervaring met praktijkschool leerlingen is een pré, maar we weten ook wat jong nieuw talent vanuit een heel andere hoek kan betekenen voor ons team. Je stapt in op een mooi moment van groei dankzij de flow van een enthousiast team met oog voor de leerlingen en voor elkaar.

 

We verwachten van onze nieuwe collega:

 

· In het bezit van lesbevoegdheid

· Beschikbaar op dinsdag, woensdag en vrijdag

· Mentor met bijbehorende mentortaken

· Ervaring in het praktijkonderwijs is een pre

 

Wat kunnen wij bieden:

 

· Een aanstelling van 0,6 – 0,8 FTE per omgaande

· Tijdelijke aanstelling tot 1 augustus 2024 i.v.m. vervanging. Mogelijkheid tot verlenging door verwachte groei in leerlingenaantal.

· Salariëring volgens de CAO

· Een baan op de leukste school van Gorinchem in een bevlogen team

Sfeer proeven?

Nieuwsgierig geworden? Mooi! Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst een kijkje op ons Vita College? Neem dan contact op met ons op, info@vita-college.nl of 0183-626460.

 

Contactpersoon: Pascale Mol, Teamleider Vita College

Reageren kan t/m zondag 12 november 2023 Brieven mailen naar: svgulik@omniacollege.nl

Gesprekken vinden plaats in de week van 20 november 2023

Ben jij op zoek naar een ambitieuze omgeving, midden in de samenleving van Gorinchem, waar leren met en van elkaar voorop staat? Stichting OVO heeft een vacature op Daltonschool de Poorter.

Leerkracht kleutergroep voor 5 dagen per week (1 fte), kan door 2 personen worden ingevuld

Vijf dagen per week vanaf de kerstvakantie tot half april. Drie dagen vanwege ouderschapsverlof.

Leerkracht kleutergroep voor 2 dagen per week (0,4 fte)

Twee dagen per week vanaf half april tot de zomervakantie met de leerkracht die terugkomt van ouderschapsverlof. Werkdagen bij voorkeur: maandag en vrijdag.

 

·       Bij de kleuters werken we thematisch vanuit de leerlijnen in ParnasSys.

·       We besteden veel aandacht aan taalontwikkeling en woordenschat o.a. door LOGO 3000.

·       De leerkrachten van de kleutergroepen bereiden samen de thema’s voor.

·       We werken samen met Gorinchemse partners in de Rijke Ontwikkeldag Gorinchem.

·       Samenwerking tussen ouders-leerlingen-teamleden vinden we belangrijk.

·       Iedereen is welkom op onze school.

 

Wat bieden wij jou?

Een hele leuke baan op een groeiende, veelzijdige school. Je gaat werken met oprecht betrokken collega’s. Met elkaar zorgen we voor een uitdagende leer- en werkomgeving. Dit wordt onder andere vormgegeven door het faciliteren van onderlinge lesbezoeken. Ook werken we periodiek met verschillende kwaliteitskaarten waarin we onderzoek en lespraktijk verbinden. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO PO en inschaling in schaal LB. Medewerkers op Daltonschool de Poorter ontvangen een arbeidsmarkttoelage.

Wie ben jij?

Je bent bevoegd of bijna bevoegd leerkracht, of in het laatste studiejaar van de PABO en heb je binnenkort voldoende punten voor een LIO stage of rond jij binnenkort je studie af. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent een teamspeler en je hebt een duidelijke visie op onderwijs en de ontwikkeling van kinderen. Deze visie kun je verbinden aan de visie van de school. Je bent in staat een sterk pedagogisch klimaat neer te zetten waarin ieder kind zich gehoord en gezien voelt. Je bent ambitieus, betrokken, verbindend en hebt een open lerende houding ten aanzien van je eigen ontwikkeling.

Informatie en solliciteren:

Voor een informatief gesprek of vragen kun je contact opnemen met Rob Vroegh - Talentmanager - via 06-19834161 of per mail naar rvroegh@stichtingovo.nl. Sollicitaties kunnen naar hetzelfde mailadres.

Over PO De Toekomst PO De Toekomst is de basisschool voor nieuwkomers.

De school is gevestigd aan de Schepenenstraat 5 in Gorinchem. Voor de leerlingen is het belangrijk dat zij zich zo snel mogelijk in Nederland weten te redden. Daarom ligt de nadruk in ons onderwijs op Nederlandse taal- en cultuuronderwijs. Daarnaast geven we les in andere basisvakken. Er wordt klassikaal, in kleine groepjes en individueel met de leerlingen gewerkt.

PO De Toekomst in het kort:

• werkt met leerlingen thematisch en integraal aan taalontwikkeling

• is een Vreedzame school: biedt leerlingen een cultuur- en trauma sensitieve omgeving die veilig, duidelijk en voorspelbaar is

• heeft oog voor de ontwikkeling van het gehele kind. Het onderwijs op PO De Toekomst is erop gericht om leerlingen op termijn zo soepel mogelijk te laten instromen in het reguliere onderwijs.

Ben jij op zoek naar een ambitieuze omgeving, midden in de samenleving van Gorinchem, waar leren met- en van elkaar voorop staat?

PO De Toekomst heeft een vacature:

Leerkracht Taalschool - bovenbouw - voor 2 dagen per week (0,4 fte) Vanaf 1 januari 2024 of zo spoedig mogelijk daarna

Wat bieden wij jou?

Een hele leuke baan op een groeiende, veelzijdige school. Je gaat werken met oprecht betrokken collega’s. Zij maken je graag wegwijs op onze school. Met elkaar zorgen we voor een uitdagende leer- en werkomgeving. In de groep is fulltime een onderwijsassistent aanwezig.

Iedereen is welkom op onze school.

Wie ben jij?

Je bent bevoegd of bijna bevoegd leerkracht (ook als LIO-er word je uitgenodigd te solliciteren). Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent in staat een sterk pedagogisch klimaat neer te zetten waarin ieder kind zich gehoord en gezien voelt. Je bent betrokken, verbindend en hebt een open lerende houding ten aanzien van je eigen ontwikkeling. Het is een pré als je een NT2 opleiding gevolgd hebt.

Informatie en solliciteren: Voor een informatief gesprek of vragen kun je contact opnemen met Carin Wichers - Teamleider - via 06- 43171190 of per mail naar cwichers@stichtingovo.nl.