Talentenjacht

Stichting OVO bestaat 20 jaar!

Iedereen heeft talent! En omdat Stichting OVO 20 jaar bestaat, zijn we op zoek naar OVO-talenten voor onze digitale Wall of Fame. Wil jij ook een plekje bemachtigen in de spotlights? Én kans maken op een leuke prijs? Doe dan mee met de OVO talentenjacht!

Bekijk de video voor meer informatie

 

Hoe kan je meedoen?
Maak een leuke foto en video van jouw talent en stuur dit uiterlijk 15 november 2023 in naar talent@stichtingovo.nl. Dit kan bijvoorbeeld iets zijn met schilderen, rekenen, knutselen, taal, sport, muziek of juist iets heel anders waar je goed in bent. Iedereen kan meedoen en je mag dit ook samen met een vriend, vriendin, ouder of collega opnemen. Alle inzendingen worden hieronder op onze digitale Wall of Fame geplaatst én je krijgt een plekje in de spotlights via onze Instagram en Facebook accounts (Stichting OVO).

Hoe maak je kans op een prijs?
Iedereen die iets instuurt maakt evenveel kans op een leuke prijs. In de maand november verloten we de prijzen via een digitale grabbelton en je krijgt bericht van ons als je iets hebt gewonnen. Het is dus belangrijk om ook je gegevens bij je inzending te vermelden, zodat we je kunnen bereiken voor de prijsuitreiking!

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR JE INZENDING

1. Maak een foto en een filmpje van maximaal 1 minuut.
2. Stuur dit uiterlijk 15 november in naar talent@stichtingovo.nl (TIP: gebruik https://www.wetranser.com/ om grotere bestanden te versturen)
3. Vermeld hierbij: je voor- en achternaam, school en klas, en welk talent je laat zien.

Wij kunnen niet wachten om alle OVO-talenten straks op de website en onze socials te zien! Doe je mee?

OVO Wall of Fame