Afdrukken

Philip Lommers heeft afscheid genomen als directeur van Omnia College en Merewade Praktijkschool. Hij heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Philip was werkzaam bij OVO op de locatie Vries Robbéweg vanaf 2006. We bedanken hem zeer voor zijn grote verdienste voor de scholen en wensen hem veel succes toe in de toekomst.

Per 1 oktober is Marieke van den Berg directeur. Zij stelt zich graag aan jullie voor.

 

Dag,

Marieke van den Berg dus… 42 jaar, moeder van Fien (10) en Tijn (7) en samen met Rick en zijn dochter Yrsa (17) woon ik in hartje Gorinchem. Intussen werk ik alweer 6 jaar als afdelingsleider havo op het Fortes Lyceum en vorig jaar verving ik daar directeur Wim Langens gedurende 6 maanden toen hij een mooie reis maakte.

Het Fortes Lyceum zit in mijn hart en dat laat ik niet graag los. Het is een heerlijke ontmoetingsplaats waar het bruist van het talent. Toch steek ik met plezier over naar het Omnia College en de Merewade Praktijkschool. Ik ben benieuwd naar de ontwikkeling van beide scholen als we ook daar vanuit positieve energie, vertrouwen, talentontwikkeling en ondernemend leren verder bouwen.

De eerste ontmoetingen met leerlingen, personeel en ouders voelen goed. Ik zie een mooi team met warme aandacht voor de kinderen. En ik zie trotse leerlingen, vooral tijdens het vakwerk in hun prachtige outfits, passend bij hun toekomstig beroep.

Op naar een mooie nieuwe periode met elkaar met betekenisvol onderwijs vanuit het hart!