Stichting OVO heeft een vacature ter vervanging, op Daltonschool De Poorter.

Leerkracht groep 7/ 1,0 fte (vervanging)

Wat bieden wij jou.

Een hele leuke baan op een kleine, veelzijdige school. Je gaat werken met oprecht betrokken collega’s. Zij maken je graag wegwijs op onze school. Met elkaar zorgen we voor een prettige en veilige leer- en werkomgeving. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de caopo en inschaling in schaal 10.

Wie ben jij?

Je bent bevoegd of bijna bevoegd leerkracht basisonderwijs. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent een teamspeler en hebt een duidelijke visie op onderwijs en de ontwikkeling van het kind en je kunt die visie verbinden aan de visie van de school. Je bent in staat een sterk pedagogisch klimaat neer te zetten waarin ieder kind zich gehoord en gezien voelt. Je bent ambitieus, betrokken en verbindend.

Voor een informatief gesprek of vragen kun je contact opnemen met Rob Vroegh - Talentmanager - via 06-19834161 of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Stichting OVO, t.a.v. Rob Vroegh, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Studenten/ stagiairs:

Zit jij in het laatste studiejaar van de PABO en heb je binnenkort voldoende punten voor een LIO stage of rond jij binnenkort je studie af, dan nodigen we je hierbij uit om te solliciteren, zodat je rechtstreeks kunt instromen in een dienstverband bij Stichting OVO. Binnen OVO kun jij je verder ontwikkelen.

Startdatum: Zo spoedig

Over De Poorter

De Poorter is een Daltonschool. Leerlingen leren dezelfde vakken als op andere scholen. Daarbij leren ze ook omgaan met keuzevrijheid, samenwerken, reflectie, verantwoordelijkheid en eigenaarschap. Zo kunnen onze leerlingen op de basisschool al dingen, zij beschikken over vaardigheden, die ze ook nodig hebben op de middelbare school en zelfs daarna. Zij zijn goed voorbereid op hun toekomst. Alle leerlingen van onze basisschool kunnen je vertellen hoe zij VER komen door Veilig, Eerlijk en Rustig te zijn. Daar zorgen we samen voor. Want alleen als je je veilig voelt, kan je goed leren en durf je fouten te maken. Omdat we VER, persoonlijke ontwikkeling en burgerschap zo belangrijk vinden, zijn we ook een Vreedzame School. De Poorter is te vinden in Brede school Het Gildenplein met o.a. twee basisscholen, kinderopvang, jongerenwerk en een sporthal. Het Gildenplein is een modern gebouw dat er misschien van buiten groot uitziet, maar in de school is het overzichtelijk en sfeervol. Bij de school is een ruim speelplein waar veel wordt gevoetbald en touwtje gesprongen. Regelmatig komt Gorinchem Beweegt hier om ook na schooltijd met de kinderen te sporten en spelen.