vacature leerkracht Gorinchem

In het hier en nu, geven we onderwijs voor de toekomst. En daarbij zoeken we een nieuwe collega

Wat bieden wij jou.

Een hele leuke baan op een kleine, veelzijdige school. Je gaat werken met oprecht betrokken collega’s. Zij maken je graag wegwijs op onze school. Met elkaar zorgen we voor een prettige en veilige leer- en werkomgeving. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao po en inschaling in schaal 10. Daarbij voeren wij een aantrekkelijk professionaliseringsbeleid en bieden wij onze medewerkers extra regelingen zoals (denk hierbij aan: een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering, ANW verzekering, fietsenplan en uitruilregeling).

Wie ben jij?

Je bent bevoegd of bijna bevoegd leerkracht basisonderwijs. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent een teamspeler en hebt een duidelijke visie op onderwijs en de ontwikkeling van het kind en je kunt die visie verbinden aan de visie van de school. Je bent in staat een sterk pedagogisch klimaat neer te zetten waarin ieder kind zich gehoord en gezien voelt. Je bent ambitieus, betrokken en verbindend

Informatie en solliciteren:

Voor een informatief gesprek of vragen kun je contact opnemen met Rob Vroegh - Talentmanager - via 06-19834161 of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Stichting OVO, t.a.v. Rob Vroegh Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het betreft een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vast dienstverband. Het overnemen van een bestaande overeenkomst is bespreekbaar.

Studenten/ stagiairs:

Zit jij in het laatste studiejaar van de PABO en heb je binnenkort voldoende punten voor een LIO stage of rond jij binnenkort je studie af, dan nodigen we je hierbij uit om te solliciteren, zodat je rechtstreeks kunt instromen in een dienstverband bij Stichting OVO. Binnen OVO kun jij je verder ontwikkelen.

Startdatum: Zo spoedig

 

Over De Tweemaster

In het hier en nu, geven we onderwijs voor de toekomst. We leren niet alleen te kijken naar wat er nu nodig is, maar ook naar wat er nodig is voor later. Steeds goed voorbereid zijn op het volgende onderwerp, de volgende klas of uiteindelijk de middelbare school, geeft onze leerlingen het vertrouwen om te leren en de kracht uit zichzelf te halen.

Engels vanaf groep 1 en Cambridge English in de bovenbouw. Iedere basisschool binnen ons bestuur, Stichting OVO, biedt Engelse lessen aan vanaf groep 1. Ook hierin gaat de Tweemaster net een stapje verder. We hebben een gespecialiseerde leerkracht om de bovenbouw Cambridge English te geven. Dit bereidt leerlingen voor op de Cambridge programma’s die sommige middelbare scholen aanbieden. In een wereld waarin veel bedrijven en initiatieven internationaal werken, is een goede beheersing van het Engels een groot pluspunt.

Op de Tweemaster gebruiken we de rekenmethode van Getal & Ruimte. Dit is dezelfde methode als gebruikt wordt op de middelbare school voor het vak wiskunde, wat dus zorgt voor een betere doorgaande lijn richting het voortgezet onderwijs.
Lees meer op: www.obstweemaster.nl

 

Ben jij op zoek naar een ambitieuze omgeving...