Ben jij onze nieuwe STERKe collega?

Wat bieden wij jou.

Een betekenisvolle baan op een kleine, veelzijdige school. Je gaat werken met oprecht betrokken collega’s. Zij maken je graag wegwijs op onze school. Met elkaar zorgen we voor een prettige en veilige leer- en werkomgeving, voor de leerlingen en voor elkaar. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao po en inschaling in schaal 10.

Wie ben jij?

Je bent bevoegd of bijna bevoegd leerkracht basisonderwijs. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent een teamspeler en hebt een duidelijke visie op onderwijs. Denken vanuit de kracht van de leerkracht. Heb je kennis van EDI en Teach like a champion? Dan zijn wij erg blij. Je bent in staat een sterk pedagogisch klimaat neer te zetten waarin ieder kind zich gehoord en gezien voelt. Je bent ambitieus, betrokken en verbinding met ouders zie jij als één van jouw kwaliteiten.

Voor een informatief gesprek of vragen kun je contact opnemen met Rob Vroegh - Talentmanager - via 06-19834161 of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Stichting OVO, t.a.v. Rob Vroegh Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het betreft een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vast dienstverband. Het overnemen van een bestaande overeenkomst is bespreekbaar.

Studenten/ stagiairs:

Zit jij in het laatste studiejaar van de PABO en heb je binnenkort voldoende punten voor een LIO stage of rond jij binnenkort je studie af, dan nodigen we je hierbij uit om te solliciteren, zodat je rechtstreeks kunt instromen in een dienstverband bij Stichting OVO. Binnen OVO kun jij je verder ontwikkelen.

Startdatum: Zo spoedig

Over De Anne Frank

Wij scheppen een klimaat waarin leerlingen plezier ontwikkelen in bewegen en in staat gesteld worden om mentale activiteiten af te wisselen met lichamelijke activiteiten. De Anne Frank staat daarom bekend als een school waarin gericht aandacht is voor lichamelijke beweging, omdat dit het totale leren ten goede komt.

Als gezonde school vinden wij het niet alleen belangrijk dat de leerlingen veel bewegen, we vinden het enorm belangrijk dat er op een gezonde manier met elkaar wordt omgegaan.

Op de Anne Frank leer je:

Samen,

Trots,

Eerlijk,

Respect,

Kwaliteit,

Je leert om STERK te zijn. Daar gaat het bij ons om. Deze positieve waarden vormen de leidraad in ons handelen.

Lees meer op www.annefrankschool-gorinchem.nl