Basisschool De Driemaster

Op De Driemaster staat van en met elkaar leren centraal in een veilige, gezellige en professionele leer- en werkomgeving. De Driemaster gaat uit van talenten en mogelijkheden van kinderen, hierbij worden moderne middelen ingezet om kinderen zo goed mogelijk voor te bereiden op de snel veranderende wereld. We zijn een inclusieve school met een sterke zorg- en kwaliteitsstructuur, waarbij we een goede balans zoeken tussen de didactische en sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen.

 

 

Ben jij op zoek naar een ambitieuze werkomgeving, midden in de samenleving van Hardinxveld-Giessendam, Stichting OVO heeft een vacature op obs De Driemaster;

 

Leerkracht gezocht voor groep 1/2 (0,4 fte)

 

 

                      

Wat bieden wij jou.

Een hele leuke baan op een kleine, veelzijdige school. Je gaat werken met oprecht betrokken collega’s. Zij maken je graag wegwijs op onze school. Met elkaar zorgen we voor een prettige en veilige leer- en werkomgeving. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO PO. Daarbij voeren wij een aantrekkelijk professionaliseringsbeleid ten aanzien van talentenmanagement.

Wie ben jij?

Je bent bevoegd of bijna bevoegd leerkracht basisonderwijs. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent een teamspeler en hebt een duidelijke visie op onderwijs en de ontwikkeling van het kind en je kunt deze visie verbinden aan de visie van de school. Je bent in staat een sterk pedagogisch klimaat neer te zetten waarin ieder kind zich gezien en gehoord voelt. Je bent ambitieus, betrokken,  verbindend en in staat te differentiëren.

Informatie en solliciteren:

Voor een informatief gesprek of vragen kun je contact opnemen met:
Rob Vroegh - Talentmanager -
tel: 06-19834161 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sollicitaties kunnen worden gericht aan:
Stichting OVO, t.a.v. Rob Vroegh Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het betreft een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vast dienstverband. Het overnemen van een bestaande overeenkomst is bespreekbaar.

Studenten/ stagiairs:

Zit jij in het laatste studiejaar van de PABO en heb je binnenkort voldoende punten voor een LIO-stage of rond jij binnenkort je studie af, dan nodigen we je hierbij uit om te solliciteren, zodat je rechtstreeks kunt instromen in een dienstverband bij Stichting OVO. Binnen OVO kun jij je verder ontwikkelen.

 

Startdatum: 01-08-2023