PO De Toekomst verzorgt het onderwijs aan kinderen van vluchtelingen komend vanuit het AZC en andere opvangplekken in Gorinchem. We hebben drie groepen en zoeken fulltime en/of parttime leerkrachten voor de kinderen van 6 t/m 12 jaar. Elke groep bevat ca. 15 leerlingen en er is de hele week in de groep een onderwijsassistent aanwezig. Deze leerlingen krijgen in de groep met name een taalbad.

 

Wij zoeken:

 

Leerkrachten voor een wereldbaan op een wereldschool

 

Uiteraard hebben wij jou wat te bieden:

  • Een groep van ongeveer 15 leergierige leerlingen;
  • Een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid om de groep te begeleiden;
  • Een baan waarbij je het verschil maakt in de toekomst voor deze doelgroep;
  • Ondersteuning door een onderwijsassistent;

We zoeken leerkrachten die:

  • Bevoegd zijn deze groep les te geven;
  • Affiniteit hebben met deze doelgroep;
  • Flexibel zijn;
  • Zelfstandig zijn en de verantwoording voor de groep kunnen dragen;
  • Bij voorkeur al zo spoedig mogelijk kunnen starten;

Een keer meelopen op school behoort tot de mogelijkheden.

Interesse gewekt? Schrijf een korte motivatie en cv, voor 1 maart 2023 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor nadere informatie over deze vacature: bel of mail Ruud van Rijn 06-10052469/ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Na de selectie van de brieven zullen de gesprekken plaatsvinden op maandag 6 maart.

 

Over PO de Toekomst

De Toekomst is een school voor kinderen van asielzoekers komend uit het AZC te Gorinchem. Daarnaast vervult de school ook een rol bij het opvangen van kinderen die komen uit Oekraïne.

Inburgering staat op onze school centraal. We zorgen op school dat leerkrachten, kinderen en ouders prettig met elkaar omgaan.

Het doel van het onderwijs op de Toekomst is dat kinderen hun achterstand ten opzichte van Nederlandstalige kinderen inlopen en integreren binnen het reguliere basisonderwijs. Daarom wordt er op onze school veel aandacht en tijd besteed aan het leren begrijpen, spreken, lezen en schrijven van de Nederlandse taal. Dit leren gebeurt steeds vaker met en van elkaar.