Werken bij OVO

Als onderwijsstichting weten we dat de kwaliteit van het onderwijs valt en staat met onze medewerkers. Passie voor het onderwijsvak en professionaliteit zijn daarom aspecten die centraal staan binnen de organisatiecultuur van Stichting OVO. We zijn altijd geïnteresseerd in mensen die aansluiten bij onze waarden.

 

Talentontwikkeling voor leerling en personeel

Bij OVO werken we niet alleen aan de talenten van leerlingen, ook de talentontwikkeling van onze medewerkers heeft een belangrijke rol binnen Stichting OVO. Natuurlijk is er de mogelijkheid voor individuele scholing, daarnaast zijn er jaarlijks inspirerende bijeenkomsten voor alle OVO medewerkers om bepaalde thema's centraal te stellen.

 

Vacatures

Geïnteresseerd in een baan bij Stichting OVO?
Hieronder vindt u een overzicht van onze actuele vacatures. Open sollcitaties zijn altijd welkom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor onze vo scholen het Gymnasium Camphusianum en het Fortes Lyceum zijn wij op zoek naar een enthousiaste, servicegerichte en cijfermatig sterke

 

Assistent Controller, voor 20-24 uur p/w.

 

Je bent, samen met je collega’s assistent controller het financiële geweten van de organisatie, je stelt je kritisch op en denkt constructief mee met je collega’s die verantwoordelijk zijn voor de maatschappelijke en financiële opgaven in het onderwijs.

ict vacature

Heb jij kennis van ICT en vind jij het leuk om andere mensen te helpen met hun ICT problemen? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Ter versterking van de IT afdeling, is stichting OVO op zoek naar een ICT support medewerker.

Wij zoeken een ..

ICT support medewerker voor 38 uur p/w

 

Stichting OVO is met zo’n 4.600 leerlingen en 15 locaties één van de grootste onderwijsorganisaties in de regio Gorinchem. Onze organisatie groeit. De groei werkt ook door op de afdeling ICT. Daarom zijn we op zoek naar jou!

Stichting OVO heeft een vacatures voor onze invalpool:

groepsleerkracht parttime/ fulltime.

 

Wat bieden wij jou.

Ben jij op zoek naar een aantrekkelijke, gevarieerde en uitdagende baan waarin je veel ervaring opdoet en bovendien op veel verschillende scholen kunt werken, dan bieden wij je die mogelijkheid.